Ontdek ‘De Wereld van Cryptocurrency’: Een Gids voor Beginners

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van cryptocurrency, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is mijn nieuwe boek De Wereld van Cryptocurrency: Een Gids voor Beginners precies wat je zoekt! Of je nu een nieuwkomer bent die nog nooit van Bitcoin of blockchain heeft gehoord, of iemand die meer wil leren over altcoins en de toekomst van digitale valuta, dit boek biedt jou een perfecte introductie.

Waarom dit boek?

Cryptocurrency is niet langer alleen een buzzword. De technologie achter digitale valuta’s, zoals blockchain, heeft de potentie om onze wereld te veranderen – van hoe we geld opslaan en overmaken tot hoe bedrijven werken. Maar de complexiteit en snelle ontwikkelingen in deze sector kunnen overweldigend zijn. Daarom heb ik De Wereld van Cryptocurrency geschreven: om je door de basis te loodsen, belangrijke termen en concepten uit te leggen, en je een solide basis te geven om in deze fascinerende wereld te stappen.

Wat kun je verwachten?

Dit boek biedt een overzicht van:

  • Blockchaintechnologie: Wat is het, hoe werkt het, en waarom is het zo revolutionair?
  • Bitcoin en Altcoins: Een diepere duik in de verschillende soorten digitale valuta’s en hun toepassingen.
  • Veiligheid: Hoe kun je je cryptomunten veilig bewaren met hardware wallets en andere tools?
  • Crypto belastingaangifte: Een speciaal hoofdstuk dat je helpt bij het doen van aangifte van je crypto in zowel België als Nederland.
  • De toekomst van digitale valuta: Hoe kunnen we verwachten dat crypto en blockchain de wereld verder zullen veranderen?
  • Milieu-impact: Wat zijn de uitdagingen en oplossingen rondom de energieconsumptie van cryptocurrency mining?

Daarnaast bespreek ik de huidige stand van regelgeving wereldwijd en duik ik in opkomende concepten zoals Decentralized Finance (DeFi) en Non-Fungible Tokens (NFTs).

Voor wie is dit boek?

Dit boek is geschreven voor iedereen die nieuwsgierig is naar de basis van cryptocurrency en blockchain. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt en je begrip wilt verdiepen, De Wereld van Cryptocurrency biedt een toegankelijk en overzichtelijk platform om te leren. Ook als je meer wilt weten over hoe je je cryptobelasting moet aanpakken in België en Nederland, dan komt dit boek goed van pas.

Bekijk hier mijn boekpresentatie!

Ik heb ook een video gemaakt waarin ik een presentatie geef over mijn boek, wat je kunt verwachten, en waarom dit de perfecte gids is voor beginners. Bekijk de video hieronder of luister naar de Podcast:

Bekijk de video hier!

Luister naar de Podcast!

Gratis lezen op Kobo Plus

Om het boek voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, is het nu GRATIS te lezen via Kobo Plus. Dit biedt je de kans om zonder kosten een duik te nemen in de wereld van cryptocurrency. Daarnaast kun je het boek ook vinden in paperback bij grote retailers zoals Bol.com en Amazon.


Neem een stap in de toekomst van financiën met mijn boek ‘De Wereld van Cryptocurrency’ – beschikbaar nu!

Beschikbaarheid

Bedankt voor je interesse, en ik kijk ernaar uit om jouw reis door de wereld van cryptocurrency te begeleiden!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.